Jul er ensbetydende med julehygge med juledekorationer, juleklip og knas. Har du tid og lyst til en pause i en for mange travl tid, så kom og hyg dig med en masse andre børn og voksne.

Der vil for børnene være mulighed for at lave en lille, fin juledeko­ra­tion til at tage med hjem og/eller lidt spæn­dende julepynt. Der er vok­sne til at hjælpe. Tag evt. en fin tallerken eller skål med, som du kan lave din juledeko­ra­tion på. Du skal også selv tage et lys med, hvis du gerne vil lave en med et tykt lys. Du må også gerne tage forskel­ligt deko­ra­tions­ma­te­ri­ale med.

I caféen sælges der både æbleskiv­er, gløgg, safte­vand og andet. Vi får besøg af, HO HO HO, det er en ­hem­me­lighed — som har en over­raskelse med til alle børn. Så glæd dig! Vigtigst af alt er, at du med­bringer rigeligt af godt jule­humør.

Dato
Søndag den 15. decem­ber: 10.00–13.30

Pris
20 kr. pr. barn ved tilmeld­ing.

Tilmeld­ing
Sen­est den 8. decem­ber enten i Bydelshusets café eller til Mar­lene på mobile­pay (tlf. 60148213).